Solbogatan 29 21, 212 32 Malmö, Sverige
+46709404245

Balans i kropp och knopp

Utvecklingsspecialisterna


Jag höll på att börja med att skriva att detta är en lugnare vecka för mig så inser jag att allt är relativt.

Privata mål viktigast för karriären

Balans i kropp & Knopp

Då jag bland annat föreläser om Balans i kropp och knopp tillsammans med Evy Spiriadis är detta en ständigt närvarande fråga i mitt huvud. Jag lägger ner mycket tid på att fundera på mina mål, visualisera dem. Och när vi pratar om mål är vi rätt så bra på att sätta mål för vårt arbetsliv, i januari har vi grymma mål för beach 2019 och vad händer sedan? Jag är helt övertygad om att den sista pusselbiten är våra privata mål och att de är de viktigaste. Att du vet hur du vill må och hur ditt privatliv ska se ut är en förutsättning för att du ska må bra och fokusera på att utveckla din karriär. Med det sagt, tror jag att man alltid kan vara i balans? Nej, inte varenda enskild tidpunkt på dagen, men man kan ha en medvetenhet om vart man är i sin cykel och vad man behöver göra för att omprioritera för att må så bra som möjligt.

Utvecklingsspecialisterna

Utvecklingsspecialisterna lanseras i veckan

Med det sagt har jag haft en lugn start på veckan med förberedelser för starten av Social resurs nya dotterbolag Utvecklingsspecialisterna som lanseras i veckan. Socialresurs kommer med tiden mer fokuseras på Socionompodden, föreläsningar och handledning. Utvecklingsspecialisterna kommer ta över konsultverksamheten samt bygga vårdkedjor för att tillgodose mer komplexa behov.

 

Jag kommer tillsammans med olika samarbetspartners att skicka ut månadsbrev med information om utbildningar, relevanta lagförändringar, föreläsningar mm. Vill du veta mer, lämna din mejladress.

Jag önskar Er en fortsatt härlig arbetsvecka!

Tina Karpin