Solbogatan 29 21, 212 32 Malmö, Sverige
+46709404245

Enskilda samtal


Enskilda samtal Social resurs

Behöver du stöd?

Känner du att du står vid ett vägskäl i livet och behöver stöd i att sortera i dina tankar? Har du fastnat i samma mönster och behöver hjälp att komma vidare privat eller karriären? Har du tankar kring hur du vill göra i livet men saknar stöd eller ett bollplank? Vi finns här för Dig. Boka tid för ett första konsulterande möte så lägger vi tillsammans en planering för att hjälpa dig vidare.

Vi har flera sätt att hjälpa dig

Enskilda samtal finns av rådgivande eller stödjande karaktär eller i form av behandling utifrån kognitiv beteendeterapi eller lösningsfokuserade samtal. Alla våra behandlare har mångårig erfarenhet av behandlingsarbete och vi ser till att para ihop rätt terapeut utifrån din beskrivning av vad du söker hjälp för. Hos oss finns en stor förståelse för de svårigheter som man kan gå igenom vid olika skeenden i livet. Känner du skuld eller skam så är det känslor vi hjälper dig att bearbeta. När du lämnar oss ska det ske med en känsla av lättnad där du ser din väg framåt.

Vi bestämmer tillsammans efter det första konsulterande samtalet vad som fungerar för dig.

Är du utmattad/utbränd?

Kost och motion har blivit eftersatta för du har fullt upp med att hålla näsan över vattenytan. Då finns vi här för dig. Det finns en väg framåt och en individuell lösning för varje person. Vi tar oss tiden att lyssna på dig, vart du är, vart du vill komma och gör gemensamt upp en plan som ska hjälpa dig. En del av våra terapeuter har själv erfarenhet av utmattning/utbrändhet eller problem med kost och motion vilket gör att vi utöver vår kunskap har en större förståelse för din situation.

Använd ditt friskvårdsbidrag

Vissa utav våra samtal/kurser avseende kost- och motionsrådgivning för dig som anställd/individ och även med inslag av individuell rådgivning faller under friskvårdsbidraget som man kan få ersättning från arbetsgivaren för.