Solbogatan 29 21, 212 32 Malmö, Sverige
+46709404245

Social Resurs, den lilla resursen som möter de stora behoven…

Social Resurs

Social Resurs / 02/01/2019

Tina Karpin

Tina Karpin

2018 – ett år för lärande

Jag börjar 2019 med en förundran över vilka möjligheter som finns bara man vågar lyssna på sig själv och tro på sig själv. 2018 har varit ett år av lärande för mig. Höga toppar och djupa dalar på både ett personligt plan och på det professionella. 2018 är det år som Social resurs har vuxit ur sig själv månad efter månad. Jag har arbetat outtröttligt med enskilda ärenden av tung karaktär som lyckats bränna ut handläggare efter handläggare tidigare. Jag har åtagit mig uppdrag där jag handlett chefer och arbetsplatser. Från de stora organisationerna till enskilda samtal som varit minst lika viktiga och givande.

Föreläsningar

Jag har börjat föreläsa på Ersta Sköndal högskola för socionomer samt för övriga yrkeskategorier. Tillsammans med Evy Spiriadis siktar vi på att förändra arbetsplatskulturen till ett välmående klimat dit man vill komma och utvecklas samt bidra till företagets produktivitet genom föreläsningen ”Balans i kropp och knopp”. I planerna för 2019 står också att utveckla föreläsningen och workshoppen till en bok.

Socionompodden

Socionompodden har tagit fart

Socionompodden är ytterligare ett av mina projekt för 2018 som verkligen tagit fart. Vad ska man säga, jag känner en djup tacksamhet till alla er som medverkat på olika vis och inte minst till våra lyssnare. Nu söker Socionompodden sponsorer med ett starkt samhällsengagemang som på allvar vill vara med och göra skillnad i vårt samhälle.

Utvecklingsspecialisterna

Utvecklingsspecialisterna – för små och medelstora bolag

2018 är också det år då jag insåg att jag vill och kan gör ännu mer för att hjälpa andra med den kunskap jag besitter. Så pass att jag startade ytterligare ett bolag, Utvecklingsspecialisterna med Teresa Almerud. I utvecklingsspecialisterna ska vi hjälpa små och medelstora bolag att växa i den takt de vill med den expertis de behöver till en rimlig kostnad. Den 23:e januari har vi lansering för blivande kunder i Malmö, hör av er om ni vill ha en inbjudan på info@utvecklingsspecialisterna.se

Följ mig på min resa under 2019

När jag sätter målen för 2019 är de så höga att jag inte yttrar dem för någon annan än mig själv. Det är så jag arbetar, om jag når ens halvvägs är det så mycket längre än om jag inte satt mina mål så högt. Jag tror starkt på att ge mer än man får tillbaka och det vill jag kunna bidra med under 2019. Vill ni följa med mig på denna resa? Jag finns på Insta under socialresurs, socionompodden och utvecklingsspecialisterna . Ta gärna kontakt med mig så hjälper vi varandra vidare!

Jag önskar Er en god start på 2019!